Žurnal: Lalatović – Ni Murinjo ne bi napravio čudo u ovim okolnostima

Potvrda julskih nagoveštaja da bi Zmajevi mogli da popune prazninu koja je nastala kada je kulski Hajduk bio primoran da napusti srpskoligaški karavan, na Voždovac je stigla deset dana pre početka trke.

Do tada trećeplasirani prvoligaš, nije ima vremena pošteno ni da proslavi – selekcija je morala da se dopuni ekspresno, poslednjim igračima sa fudbalskog tržišta.

– Kada sam dolazio u klub, još uvek bez ideje da se na mala vrata možemo priključiti eliti, želeo sam da u njemu ostane makar deo prvoligaškog drim–tima. Uveren sam i danas da bismo uz napadača Haskića, štopera Ostojića i golmana Popovića bili hit superligaške jeseni. Posle jednogodišnje pauze, Milovanoviću je trebalo dosta rada da se vrati u formu, a vreme je bilo potrebno i Baboviću, koji prethodno nije igrao šest meseci. Sa mora je uleteo na teren – rekao nam je trener Voždovca Nenad Lalatović.

To nije sve.

– Obradović je poslednjih pola godine radio sa omladincima Rada, Veljović imao sedam–osam kilograma viška, Đorđević došao iz Banata koji je ispao iz lige… Za Marušića gotovo da niko nije ni čuo dok golovima koje je dao Vojvodini, Javoru i Crvenoj zvezdi nije skrenuo pažnju na sebe. Sada ga traži pola lige, što meni kao treneru pričinjava posebno zadovoljstvo.Sumnjam da bi u datim okolnostima i Murinjo mogao da napravi čudo. Ipak, kada vidimo da su ispod nas klubovi kao što su kragujevački Radnički ili užička Sloboda, da nas od Napretka deli samo bod, a od sedmoplasiranog Čukaričkog dve pobede… Moramo da budemo i zadovoljni – naglasio je 36–godišnji stručnjak.

Izvorni članak: http://www.zurnal.rs/2013/12/21/lalatovic-ni-murinjo-ne-bi-napravio-cudo-u-ovim-okolnostima/index.html

Ostavite komentar