„Змајеви“ у Диадорином дресу

Италијански бренд Диадора нови је технички спонзор Фудбалског клуба „Вождовац“.

Након успостављања сарадње са компанијом „ВОДА ВОДА“, спонзорском пулу Фудбалског клуба „Вождовац“ прикључио се још један бренд. У питању је италијанска компанија спортске опреме – Диадора, која доживљава велики повратак на тржиште. 

На обостано задовољство, како Вождовца тако и Диадоре, потписан је уговор о техничкој сарадњи на три године, па ће „змајеви“ од овог пролећа играти у новом руху. Основни дрес је беле боје са црвеним детаљима, док су резервни потпуно цврене боје. За трећу гарнитуру су изабрани дресови црне боје. 

DSC_1267
Менаџер велепродаје „Карвела“, заступника Диадоре, Дејан Стевановић радује се новом партнерству са нашим клубом:

– Пре годину дана компанија „Карвел“ постала је генерални дистрибутер спортског бренда Диадора и први циљ нам је био партнерство са неким од фудбалских клубова. Без велике дилеме одлучили смо се за ФК Вождовац. Потписивање овог уговора допринело је развоју нашег бренда „Диадора“ и позиционирању на тржишту у Србији и региону. Надам се да ћемо у предстојеће три године успешно сарађивати – истакао је Стевановић.

DSC_1256

Генрални директор ФК Вождовац Горан Гркинић нада се да ће ова сарадња трајати дуги низ година:
– На обострано задовољство постигли смо договор са великим брендом „Диадора“ чију ћемо опрему носити у наредне три године, а ја се искрено надам и дуже. У договору са „Диадором“ сем наших првотимаца, дрес овог бренда носиће и полазни одмладинске школе ФК Вождовац. Партнерство са „ВОДА ВОДОМ“ и „Диадором“ помоћи ће нам да изградимо свој имиџ озбиљног клуба који корача ка Европи.

Првотимци Вождовца ће премијерно играти у Диадориним дресовима, на првој утакмици пролећног дела сезоне, против Партизана у суботу 21. фебруара од 16 часова.

 

Оставите коментар