„Zmajevi“ u Diadorinom dresu

19/02/2015Uncategorized, VESTI

Italijanski brend Diadora novi je tehnički sponzor Fudbalskog kluba „Voždovac“.

Nakon uspostavljanja saradnje sa kompanijom „VODA VODA“, sponzorskom pulu Fudbalskog kluba „Voždovac“ priključio se još jedan brend. U pitanju je italijanska kompanija sportske opreme – Diadora, koja doživljava veliki povratak na tržište. 

Na obostano zadovoljstvo, kako Voždovca tako i Diadore, potpisan je ugovor o tehničkoj saradnji na tri godine, pa će „zmajevi“ od ovog proleća igrati u novom ruhu. Osnovni dres je bele boje sa crvenim detaljima, dok su rezervni potpuno cvrene boje. Za treću garnituru su izabrani dresovi crne boje. 

DSC_1267
Menadžer veleprodaje „Karvela“, zastupnika Diadore, Dejan Stevanović raduje se novom partnerstvu sa našim klubom:

– Pre godinu dana kompanija „Karvel“ postala je generalni distributer sportskog brenda Diadora i prvi cilj nam je bio partnerstvo sa nekim od fudbalskih klubova. Bez velike dileme odlučili smo se za FK Voždovac. Potpisivanje ovog ugovora doprinelo je razvoju našeg brenda „Diadora“ i pozicioniranju na tržištu u Srbiji i regionu. Nadam se da ćemo u predstojeće tri godine uspešno sarađivati – istakao je Stevanović.

DSC_1256

Genralni direktor FK Voždovac Goran Grkinić nada se da će ova saradnja trajati dugi niz godina:
– Na obostrano zadovoljstvo postigli smo dogovor sa velikim brendom „Diadora“ čiju ćemo opremu nositi u naredne tri godine, a ja se iskreno nadam i duže. U dogovoru sa „Diadorom“ sem naših prvotimaca, dres ovog brenda nosiće i polazni odmladinske škole FK Voždovac. Partnerstvo sa „VODA VODOM“ i „Diadorom“ pomoći će nam da izgradimo svoj imidž ozbiljnog kluba koji korača ka Evropi.

Prvotimci Voždovca će premijerno igrati u Diadorinim dresovima, na prvoj utakmici prolećnog dela sezone, protiv Partizana u subotu 21. februara od 16 časova.

 

Ostavite komentar