„Zmajevi“ se okupili pred pripreme

11/01/2016Uncategorized, VESTI

Fudbaleri Voždovca okupili su se danas pred početak priprema za drugi deo sezone, a na prozivci se pojavilo 26 igrača. Naknadno će se ekipi priključiti kapiten ekipe Pavlović Miloš i Sinđić Uroš kojima je Bratislav Živković dozvolio da zakasne.

Prozivci su se odazvali golmani Popović Marko, Milošević Marko, Stojišić Nedeljko i Jevrić Nemanja, kao i igrači Mihajlov Miloš, Petrović Todor, Obiora Odita, Terzić Borislav, Adamović Marko, Radivojević Miloš, Kukoljac Stefan, Ivković Saša, Ristović Risto, Pavlović Deni, Srećković Nikola, Stojanović Jovan, Asani Elmir, Stanković Nenad, Ćirković Nikola, Grujić Vladan, Mašović Alen, Blagojević Jovica, Purtić Stefan, Krstić Momčilo, Tapušković Ivan i Simić Vladimir.

Generalni direktor Goran Grkinić i šef stručnog štaba Bratislav Živković igračima su čestitali novogodišnje praznike i poželeli im sve najlepše, a pre svega puno zdravlja u narednoj godini. Izrečeno je i puno želja na račun uspeha u narednoj godini od kojih se izdvaja ona najvažnija – plej of.

Prvu kontrolnu utakmicu Voždovac će odigrati već 20. januara na krovu, a protivnik će biti Zvezdara.

vozdovac1

vozovac6

Ostavite komentar