Živković: Odlična igra – svaka čast timu

09/05/2015Uncategorized, VESTI

Voždovac je zabeležio četvrtu pobedu u nizu. Ovoga puta savladan je Napredak u 27. kolu JSL rezultatom 1:0. Pobedonosni gol postigao je kapiten Miloš Pavlović.


“Zmajevi” su pokazali odličnu igru i bili dominantni tokom čitavog meča, a nakon utakmice šef stručnog štaba Bratislav Živković bio je zadovoljan sa osvojena još tri značajna boda:
– Tokom sezone nezasluženo smo gubili. Ekipa nije klonula duhom, istajali smo u borbi i konačno smo nagrađeni sa četiri pobede u nizu. Atmosfera je sve bolja , nije lako pobeđivati za redom. Srećan sam jer smo sa ovom pobedom bliži opstanku, a sve zasluge pripadaju mojim igračima – istakao je mladi stručnjak.


Šef stručnog štaba Napretka Slavko Matić rekao je da su na ovoj utakmici njegovi igrači prikazali lošu igru:
– Ovo nam je najslabija utakmica ovog proleća. Ušli smo labavo u meč i primili gol iz prekida. Pokušali smo u nastavku da uradimo nešto više ali nismo uspeli ozbiljnije da zapretimo Voždovcu. Zaista je teško u kontinuitetu igrati dobro, ali moramo da nastavimo našu borbu za opstanak. Moramo da se što pre osvežimo i spremimo za nove izazove – rekao je Matić.


Narednu utakmicu fudbaleri Voždovca igraju u sredu 13. maja kada će gostovati Novom Pazaru.

Ostavite komentar