Живковић: Одлична игра – свака част тиму

Вождовац је забележио четврту победу у низу. Овога пута савладан је Напредак у 27. kолу ЈСЛ резултатом 1:0. Победоносни гол постигао је капитен Милош Павловић.


“Змајеви” су показали одличну игру и били доминaнтни током читавог меча, а након утакмице шеф стручног штаба Братислав Живковић био је задовољан са освојена још три значајна бода:
– Током сезоне незаслужено смо губили. Екипа није клонула духом, истајали смо у борби и коначно смо награђени са четири победе у низу. Атмосфера је све боља , није лако побеђивати за редом. Срећан сам јер смо са овом победом ближи опстанку, а све заслуге припадају мојим играчима – истакао је млади стручњак.


Шеф стручног штаба Напретка Славко Матић рекао је да су на овој утакмици његови играчи приказали лошу игру:
– Ово нам је најслабија утакмица овог пролећа. Ушли смо лабаво у меч и примили гол из прекида. Покушали смо у наставку да урадимо нешто више али нисмо успели озбиљније да запретимо Вождовцу. Заиста је тешко у континуитету играти добро, али морамо да наставимо нашу борбу за опстанак. Морамо да се што пре освежимо и спремимо за нове изазове – рекао је Матић.


Наредну утакмицу фудбалери Вождовца играју у среду 13. маја када ће гостовати Новом Пазару.

Оставите коментар