Živković: Još bodova je u opticaju

04/04/2015Uncategorized, VESTI
[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Voždovac je u 21. kolu Jelen Superlige izgubio na svom stadionu od ekipe OFK Beograda rezultatom 2:0. Šef stručnog štaba „zmajeva“ Bratislav Živković nakon ovog meča i svog debija na klupi našeg tima rekao je da još ima bodova u igri, ali da je od pojedinih igrača očekivao više:

–          Šanse koje smo danas stvarali nismo uspeli da realizujemo. U odbrani smo pravili individualne greške koje su nas koštale tri boda koji bi nam mnogo značili u našoj borbi za opstanak. Rekao sam igračima i pre utakmice ili pravimo jedna korak ka opstanku ili jedan mali korak nazad. Nismo imali mirnoću u završnici, od pojedinih igrača sam očekivao više jer su dobro radili na treninzima cele nedelje. Zato sam očekivao pobedu danas, ali naišli smo na veoma raspoloženog protivnika sa veoma talentovanom mladom ekipom. Još je dosta bodova u igri. Preostaje nam velika borba – rekao je Živković.

Šef stručnog štaba OFK Beograda Dejan Đurđević bio je zadovoljan igrom svog mladog tima:

–          Na vreme smo postigli prvi gol, a kontrolom igre smo stvorili još par šansi i još jednom postigli pogodak, nakon čega smo se povukli. Voždovac je napadao, bili smo na ivici ali smo se dobro odbranili. Moje je veliko zadovoljstvo sa jedne strane zbog osvojenih bodova, a sa druge strane zbog dobre igre naših mladih talentovanih igrača – rekao je Đurđević.

Voždovac je devet kola pred kraj prvenstva na 15. mestu superligaške tabele sa 18 bodova.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_video link=“https://www.youtube.com/watch?v=yu1BIjyYIJ8″][/vc_column][/vc_row]

Ostavite komentar