Željko Kalajdžić ponovo u Voždovcu

Po drugi put opremu fudbalskog kluba Voždovac zadužio je Željko Kalajdžić. Nekadašnji fudbaler Voždovca, koji je nastupao još i za Hajduk, Zemun, Viljareal (Španija), Logrones (Španija), Inčeon Junajted (Koreja), Kavala (Grčka), Platanias (Grčka) i OFI (Grčka), završio je svoju igračku karijeru u svojoj 36 godini života.

images

Ovaj defanzivni vezista nosio je dres Voždovca od 2005. do 2008. godine, i u tom periodu odigrao 71 zvaničnu utakmicu i postigao 16 golova za naš klub. U tom periodu iz Voždovca odlazi na pozajmicu u Koreju, tačnije u Inčeon Junajted, da bi posle Koreje karijeru nastavio u Grčkoj, gde se i oprostio od fudbala, a poslednji klub u kome je igrao bio je OFI. Igračku karijeru je završio, ali ostaje veran fudbalu, i tek sad otpočinje novo poglavlje u svom životu, kao fudbalski trener.

Dan posle dolazka Bratislava Živkovića, došao je i Kalajdžić. U narednom periodu će biti prvi saradnik treneru omladinaca Ljubiši Iviću, kao i jedan od saradnika šefa stručnog štaba Bratislava Živkovića.

Željku želimo puno uspeha u daljem trenerskom razvoju, u nadi da će u narednom periodu sa omladincima da izbori mesto u Omladinskoj ligi Srbije, i sa prvim timom opstanak u Jelen Super Ligi.

Ostavite komentar