ZASIJAO KROV – NOVI IZGLED STADIONA VOŽDOVCA

31/10/2017Uncategorized

Na „krovu“ Stadion šoping centra se ove sezone igra najlepši fudbal.

Voždovac se nakon prvog kruga takmičenja nalazi na poziciji koja vodi u evropska takmičenja, a da postaje i pravi evropski takmac pokazuje i činjenica da su ozbiljni projekti odrađeni na „krovu“. Voždovac definitivno postavlja standarde i pomera granice.

Svlačionice za omladinsku školu su uskoro spremne, postavljen je novi semafor po uzoru na velikane evropskog fudbala, a tribine i stadion su dobili i novo ruho. Radovi na Dušanovcu su konstantni i stadion svakim novim danom poprima sve lepši izgled i pruža sve bolje uslove raznim korisnicima. 

Kišobrani će otići u istoriju, za verne navijače neće biti brige, mediji, odnosno kamermani će imati još bolje uslove za rad, roditelji će sa još većim užitkom pratiti prve fudbalske korake svojih pulena.

Ne čudi da publika dolazi u sve većem broju na utakmice Voždovca zbog dobre igre, ali i zbog rezultata. Primetan je rast i publike koja dolazi pre svega na utakmice koje Zmajevi igraju kod kuće, te su i očekivanja da se poveća i broj posetilaca na stadionu.

Samim tim, postavljanjem krova gledaoci će imati još bolje uslove i moći još više  da uživaju u utakmicama Voždovca.

Sa krova se vidi pravi pogled u budućnost, put koji vodi u Evropu.

 

Ostavite komentar