Вождовац – Раднички 1923 6:1 (4:1)

После повратка из Анталије, екипа Вождовца имала је још једну квалитетну проверу на свом стадиону против Радничког из Крагујевца.

Иако је меч био затвореног типа, малобројни посетиоци углавном чланови управа уживали су у динамичној утакмици са пуно голова. „Змајеви“ су кренули силовито од самог старта, бележимо неколико офсајд позиција у којима су се нашли нападачи домаће екипе. Ипак до првог гола стижу гости из Крагујевца, стрелац је био Миљуш Дејан у 9. минуту игре. Пар минута касније Ненад Маринковић лобује голмана гостујуче екипе 1:1. До краја полувремена домаћин је само низао шансе а у стелце су се уписали: Михајлов у 15. минуту, Ћирковић у 18. минуту и Одита у 41. минуту. У другом полувремену у игру улазе Радин, Благојевић и Дамјановић, а „змајеви“ настављају у истом ритму. До краја утакмице виђена су још два гола у мрежи гостујуће екипе а стрелци су били Благојевић у 52. минуту и Маринковић у 73. минуту.

Пријатељска утакмица, стадион ФК Вождовац

12.02.2016.

Вождовац– Раднички 1923 4:0 (2:0)


ВОЖДОВАЦ: Поповић, Ивковић, Михајлов, Терзић, Пузигаћа, Павловић М., Петровић, Маринковић, Машовић, Ћирковић и Одита. Играли су још: Благојевич, Радин и Дамјановић.

РАДНИЧКИ 1923: Костић, Живановић, Алексић, Стевић, Андрић, Видовић, Недељковић, Милетић, Урошевић, Поповић и Миљуш. Играли су још: Којић, Вилотијевић, Срећковић, Ненадић, Милошковић, Лазаревић, Ли, Гавровић, Васојевић и Трајковић.

Оставите коментар