Voždovac – Radnički 1923 6:1 (4:1)

Posle povratka iz Antalije, ekipa Voždovca imala je još jednu kvalitetnu proveru na svom stadionu protiv Radničkog iz Kragujevca.

Iako je meč bio zatvorenog tipa, malobrojni posetioci uglavnom članovi uprava uživali su u dinamičnoj utakmici sa puno golova. „Zmajevi“ su krenuli silovito od samog starta, beležimo nekoliko ofsajd pozicija u kojima su se našli napadači domaće ekipe. Ipak do prvog gola stižu gosti iz Kragujevca, strelac je bio Miljuš Dejan u 9. minutu igre. Par minuta kasnije Nenad Marinković lobuje golmana gostujuče ekipe 1:1. Do kraja poluvremena domaćin je samo nizao šanse a u stelce su se upisali: Mihajlov u 15. minutu, Ćirković u 18. minutu i Odita u 41. minutu. U drugom poluvremenu u igru ulaze Radin, Blagojević i Damjanović, a „zmajevi“ nastavljaju u istom ritmu. Do kraja utakmice viđena su još dva gola u mreži gostujuće ekipe a strelci su bili Blagojević u 52. minutu i Marinković u 73. minutu.

Prijateljska utakmica, stadion FK Voždovac

12.02.2016.

Voždovac– Radnički 1923 4:0 (2:0)


VOŽDOVAC: Popović, Ivković, Mihajlov, Terzić, Puzigaća, Pavlović M., Petrović, Marinković, Mašović, Ćirković i Odita. Igrali su još: Blagojevič, Radin i Damjanović.

RADNIČKI 1923: Kostić, Živanović, Aleksić, Stević, Andrić, Vidović, Nedeljković, Miletić, Urošević, Popović i Miljuš. Igrali su još: Kojić, Vilotijević, Srećković, Nenadić, Milošković, Lazarević, Li, Gavrović, Vasojević i Trajković.

Ostavite komentar