Вождовац нашао прва појачања у омладинској школи

Иако прелазни период још увек није званично почео, ФК Вожовац јачи је за два нова играча која долазе из омладинске школе. Данас у просторијама клуба параф на уговоре ставили су Благојевић Јовица и Пуртић Стефан. Обојица су у претходној полусезони наступали за омладинску селекцију ФК Вождовац коју са клупе предводи Александар Линта. Благојевић је 5. децембра 2015. године уписао и деби у Супер лиги Србије против Радничког из Ниша и тако постао најмлађи дебитант ФК Вождовац у оквиру Супер лиге Србије.

„Оба играча имају велики фудбалски потенцијал. Циљ нам је да поставимо оквир (систем рада), у омладинској школи, кроз који ћемо већи број играча интегрисати у сениорску екипу. У нашој омладинској школи имамо много талентованих играча, потенцијалних репрезентативаца, којима ћемо помоћи да дођу на праг првог тима“ – задовољан је Дејан Челар, директор омладинске школе ФК Вождовац.

Благојевић Јовица је рођен 27. августа 1998. године у Крагујевцу и игра на позицији бочног везног. У Вождовац је  дошао на лето 2015. године.

IMG_1760IMG_1754

  генерални директор Горан Гркинић и Благојевић Јовица

 

Пуртић Стефан је рођен је 6. августа 1998. године у Лозници и игра на позицији задњег везног. У Вождовац  је дошао 2013. године.

purtic          IMG_1752

                                                     директор омладинске школе Дејан Челар и Пуртић Стефан

Оставите коментар