Voždovac našao prva pojačanja u omladinskoj školi

22/12/2015Uncategorized, VESTI

Iako prelazni period još uvek nije zvanično počeo, FK Vožovac jači je za dva nova igrača koja dolaze iz omladinske škole. Danas u prostorijama kluba paraf na ugovore stavili su Blagojević Jovica i Purtić Stefan. Obojica su u prethodnoj polusezoni nastupali za omladinsku selekciju FK Voždovac koju sa klupe predvodi Aleksandar Linta. Blagojević je 5. decembra 2015. godine upisao i debi u Super ligi Srbije protiv Radničkog iz Niša i tako postao najmlađi debitant FK Voždovac u okviru Super lige Srbije.

„Oba igrača imaju veliki fudbalski potencijal. Cilj nam je da postavimo okvir (sistem rada), u omladinskoj školi, kroz koji ćemo veći broj igrača integrisati u seniorsku ekipu. U našoj omladinskoj školi imamo mnogo talentovanih igrača, potencijalnih reprezentativaca, kojima ćemo pomoći da dođu na prag prvog tima“ – zadovoljan je Dejan Čelar, direktor omladinske škole FK Voždovac.

Blagojević Jovica je rođen 27. avgusta 1998. godine u Kragujevcu i igra na poziciji bočnog veznog. U Voždovac je  došao na leto 2015. godine.

IMG_1760IMG_1754

  generalni direktor Goran Grkinić i Blagojević Jovica

 

Purtić Stefan je rođen je 6. avgusta 1998. godine u Loznici i igra na poziciji zadnjeg veznog. U Voždovac  je došao 2013. godine.

purtic          IMG_1752

                                                     direktor omladinske škole Dejan Čelar i Purtić Stefan

Ostavite komentar