VOŽDOVAC NA MAPI EVROPE

12/10/2016Uncategorized, VESTI

Završavaju se reprezentativne obaveze, igrači se uveliko vraćaju svojim klupskim obavezama i nastavlja se trka za bodove.

Selekcija Srbije je obradovala naciju sa dve pobede iz dva meča, mlada selekcija je uz takođe dve pobede obezbedila baraž, preko kojeg će pokušati da se domogne EP u Poljskoj. Žreb je 14.10., a utakmice su na programu 7.11 i 15.11. Potencijalni rivali našim mladićima su Austrija, Španija i Norveška.

Voždovac je definitivno klub kao nijedan drugi u Evropi.

Igrači iz Zaplanjske ulice su na najbolji način promovisali svoj klub. Imena igrača iz Voždovca su igrala ovog vikenda na svim meridijanima. Od Istoka ka Zapadu, padali su Gruzija, Belorusija, Irska, Slovenija, te Luksemburg, a ne treba zaboraviti ni gostovanje u Kataru. Aleksandar Filipović je deo mlade selekcije koja se bori za odlazak u Poljsku, u Kataru je dres obukao Nikola Ćirković, pred omladinskom selekcijom čiji je član Jovica Blagojević pala je Gruzija, a ne treba zaboraviti da se u Pazovi u pobedi protiv Belorusije radovao Filip Stuparević i u pobedi omladinske selekcije Crne Gore Dejan Račić. Poslednji u nizu u dresu sa nacionalnim grbom Srbije je i Vladan Vidaković.

Ako tom uspehu i ponosu Voždovca pridoda da su u premijernoj sezoni omladinci Zmajeva u samom vrhu tabele i da kadeti Voždovca čvrsto drže prvu poziciju, onda se može reći da je budućnost kluba sa Dušanovca svetla.

Ostavite komentar