ВОЖДОВАЦ НА МАПИ ЕВРОПЕ

Завршавају се репрезентативне обавезе, играчи се увелико враћају својим клупским обавезама и наставља се трка за бодове.

Селекција Србије је обрадовала нацију са две победе из два меча, млада селекција је уз такође две победе обезбедила бараж, преко којег ће покушати да се домогне ЕП у Пољској. Жреб је 14.10., а утакмице су на програму 7.11 и 15.11. Потенцијални ривали нашим младићима су Аустрија, Шпанија и Норвешка.

Вождовац је дефинитивно клуб као ниједан други у Европи.

Играчи из Заплањске улице су на најбољи начин промовисали свој клуб. Имена играча из Вождовца су играла овог викенда на свим меридијанима. Од Истока ка Западу, падали су Грузија, Белорусија, Ирска, Словенија, те Луксембург, а не треба заборавити ни гостовање у Катару. Александар Филиповић је део младе селекције која се бори за одлазак у Пољску, у Катару је дрес обукао Никола Ћирковић, пред омладинском селекцијом чији је члан Јовица Благојевић пала је Грузија, а не треба заборавити да се у Пазови у победи против Белорусије радовао Филип Ступаревић и у победи омладинске селекције Црне Горе Дејан Рачић. Последњи у низу у дресу са националним грбом Србије је и Владан Видаковић.

Ако том успеху и поносу Вождовца придода да су у премијерној сезони омладинци Змајева у самом врху табеле и да кадети Вождовца чврсто држе прву позицију, онда се може рећи да је будућност клуба са Душановца светла.

Оставите коментар