Antalija : Voždovac – Brno 0:0 (0:0)

U prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Antaliji „zmajevi“ su igrali bez golova sa češkom ekipom Brno. Od samog starta utakmice i jedna i druga ekipa su pristupile agresivno i veći deo poluvremena lopta je bila na sredini terena. U 30. minutu lopta od Terzića preko Pavlovića dolazi do Mašovića koji pored dva protivnička igrača ulazi u prvu priliku za Voždovac, ali bio je zamalo neprecizan. Desetak minuta kasnije ponovo velika prilika za Mašovića, ovaj put šutira iskosa sa leve strane i brani golman češke ekipe. Voždovac je bio bolji rival u prvom poluvremenu, na poluvremenu umesto Odite i Ivkovića na terenu su Damjanović i Pavlović Deni. Beležimo i 50. minut kada Terzić šutira iskosa sa desne strane, ali i njegov udarac završava pored gola. U 60. minutu ulaze Radivojević, Ristović, Blagojević, Sinđić i Petrović. Deset minuta pre kraja loše ispucavanje češkog golmana zamalo da iskoristi Mašović, međutim štoper češke ekipe je uklonio opasnost. Damjanović u 82. minutu nije iskoristio možda i najbolju priliku na meču, sa pet metara šutira pravo u golmana. Pet minuta kasnije češka ekipa mogla je da kazni promašaje „zmajeva“, međutim odlično je intervenisao Popović. Na kraju Voždovac – Brno 0:0.

Prijateljska utakmica, Antalija

Sudije: Osmani, Janazoglu, Mustafizoglu

30.01.2016.

Voždovac– Brno 0:0 (0:0)


VOŽDOVAC: Popović, Terzić, Mihajlov, Ivković, Puzigaća, Pavlović M., Adamović, Ćirković, Mašović, Marinković i Odita. Igrali su još: Radivojević, Pavlović D., Damjanović, Sinđić, Ristović, Petrović i Bladojević.

BRNO: Melichárek, Hyčka, Buchta P., Košťál, Keresteš, Brigant, Weber, Buchta R., Škoda, Zavadil, Přichystal. Igrali su još: Doležal, Halouska, Šural, Jovanovič, Lutonský, Pašek, Malík, Lacko, Chrien, Zoubele, Kučera, Řezníček, Vávra.

 

Ostavite komentar