Voždovac – Bežanija 1:1 (0:0)

Poslednja provera „zmajeva“ pred nastavak prvenstva odigrana je u subotu u 13:00 časova na stadionu FK Voždovac: Voždovac – Bežanija.

Od početka utakmice nametnut je jak tempo sa obe strane. Nekoliko prilika sa obe strane u prvom poluvremenu, mada je najveći deo vremena lopta bila na sredini terena. U 63. minutu slobodan udarac sa desne strane preciznim udarcem preko zida izvodi Lekić, Jevrić odbija loptu a u mrežu je ubacuje Rajić, 1:0 za Bežaniju. U 80. minutu posle gužve u šesnaestercu jedan igrač gostujuće ekipe igrao je rukom, a sudija Ostojić pokazao je na belu tačku. Precizan je bio Vladan Grujić, 1:1. Do kraja utakmice šansu su dobili i omladinci Damjanović F, Ninković, Purtić i Novaković.

U nedelju 21. februara nastavlja se Super liga, a Voždovac u 14:00 časova dočekuje Radnik iz Surdulice.

IMG_0021 (1)

Prijateljska utakmica, stadion FK Voždovac

13.02.2016.

Voždovac– Bežanija 1:1 (0:0)


VOŽDOVAC: Jevrić, Ćirković, Radivojević, Sinđić, Kukoljac, Adamović, Grujić, Stojanović, Srećković, Ristović, Damjanović J. Igrali su još: Damjanović F., Novaković, Purtić, Blagojević, Radin, Krasić i Ninković.

BEŽANIJA: Matek, Rudar, Mijailović, Gojković, Lukić, Osman, Janjić, Divac, Rajović, Brujić, Živković. Igrali su još: Lekić, Perić, Džiknić, Ćirović, Stanimirović, Jovanović, Tufegdžić, Radić, Rajić i Parezanović.

Ostavite komentar