Војиновић: У Нишу нам предстоји велика борба

Пред нама је последње коло Јелен Супер Лиге ове сезоне. Вождовац ће гостовати Радничком из Ниша на „Чаиру“, где ће још једном морати да дају свој максиму како би обезбедили и наредну годину такмичења као суперлигаши. Пред ову утакмицу помоћник шефа стручног штаба Бранко Војиновић упозорава да иако су Нишлије обезбедиле опстанак (девети на табели са 36 бодова) сигурно неће изаћи натерен са белом заставом:

– Још нисмо математички мирни. У Ниш идемо као и сваку утакмицу да се одбранимо од негативног резултата. Морамо се борити као и до сада. Дух залагања је још присутан и даћемо максимум да у недељу остваримо повољан резултат и стигнемо до циља који је добро познат. Желимо да се покажемо у најбољем светлу и својом игром докажемо да не зависимо од других. Идемо да играмо. Неће бити лако. Раднички из Ниша је добрим партијама ове сезоне на време обезбедио опстанак, али то не значи да неће дати свој максимум, мотив им неће изостати. Сутра наша жеља мора да се покаже на терену – поручио је Војиновић.

У последњих шест кола ЈСЛ, Вождовац је забележио пет победа и један пораз. „Змајеви“ су тренутно 10. на суперлигашкој табели са 33 бода, бод више од Борца из Чачка и Јагодине, а два бода више од Напретка и Спартака.

Све утакмице 30. кола ЈСЛ су на програму у недељу (24. маја) од 17 часова.

Оставите коментар