Večernje Novosti: Voždovac dočekuje Jagodinu na krovu tržnog centra – dan za istoriju

Lalatović: Činjenica da igramo na svom novom stadionu i da se time ispisuje jedna važna strana klupske istorije je poseban motiv za sve koji rade u Voždovcu.

DAN za istoriju, za igru pod reflektorima i dan za pobedu!

Fudbaleri Voždovca će u subotu dočekati Jagodince (19.00) na svom „neboderu“, na krovu tržnog centra u Zaplanjskoj ulici.

– Osokoljeni smo posle pobede u prošlom kolu protiv Javora u Ivanjici. Činjenica da igramo na svom novom stadionu i da se time ispisuje jedna važna strana klupske istorije je poseban motiv za sve koji rade u Voždovcu. Voleo bih naravno da se sve začini pobedom, ali pita se i naš rival iz Jagodine kojeg izuzetno poštujemo – kaže Nenad Lalatović, trener Voždovca, koji će na raspolaganju imati i novajlije Dejana Milovanovića i Rumuna Kristijana Muskalu.

U klubu su odredili i cene karata, pa pozivaju Voždovčane da za 250 dinara podrže svoj tima. Očekuju da će većina od 5.000 udobnih stolica biti popunjena.

Izvorni članak: http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:451640-Vozdovac-docekuje-Jagodinu-na-krovu-trznog-centra-Dan-za-istoriju

Ostavite komentar