Večernje Novosti: Istorijski bod Voždovca na krovu

VOŽDOVAC je večeras ispisao istoriju u Zaplanjskoj ulici. „Zmajevi“ su konačno dobili dozvolu da igraju na svom stadionu na 35 metara  visine i bolja pozivnica nije trebala za oko 3.500 ljudi.

Poslednjeg dana avgusta pod svetlošću reflektora Voždovac i Jagodina podelili su plen i to je možda najpravedniji ishod utakmice u kojoj je bilo lepih poteza na veštačkoj travi, ali će se dugo pamtiti i prizori sa tribina na kojima je bilo i fudbalskog i nekog drugog sveta koji je video nešto novo. Igru na krovu, bakljadu bez incidenta, dva lepa gola i novi remi svog tima koji je za četiri kola u eliti sakupio pet bodova. Kraj meča obeležio je i veliki vatromet sa poslednjeg nivoa tržnog centra „Stadion“.

Jagodina je imala pobedu u džepu samo 11 minuta. Milan Đurić je evrogolom sa 20 metara doveo „ćurane“ u vođstvo. Poraz u noći punoj istorije za domaće sprečio je Nemanja Obradović u 64. minutu kada je sa ivice šesnaesterca pogodio donji levi ugao gostujućeg golmana.

Izvorni članak: http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:451843-Istorijski-bod-Vozdovca-na-krovu-Radnicki-pobedio-Slobudu

Ostavite komentar