Tri igrača Voždovca u idealnom timu 6. kola Jelen Super Lige Srbije

U izboru najboljeg tima kola, koji tradicionalno sastavlja Internet magazin Sportal, ovoga puta su se našla čak tri igrača Voždovca.

Mesto u idealnom timu 6.  kola Jelen Super Lige Srbije zaslužili su golman Nikola Perić, defanzivac Goran Dragović i napadač Adam Marušić.

tim

Pročitajte šta je Sportal napisao o njihovom nastupu protiv Crvene zvezde:

Nikola Perić  – Nekadašnji čuvar mreže kulskog Hajduka obeležio je utakmicu na Vračaru u kojoj je Voždovac pobedio Crvenu zvezdu sa 1:0. Sjajnim intervencijama u nekoliko navrata je spasio svoj tim, a posebno se istakao na početku utakmice kada je intervenisao nakon udaraca Daude i Gogića. Dokazao zašto je čuvar mlade reprezentacije Srbije. 

zvezda-2

Goran Dragović  – Neprelazni štoper „zmajeva“ još jedan je od igrača koji su obeležili trijumf Voždovčana protiv Zvezde. Bio je praktično bez greške u defanzivnim zadacima, sjajno je rešavao situacije ispred svog gola i doprineo osvajanju velika tri boda. 

zvezda-1

Adam Marušić – Dovoljno je reći – srušio je Zvezdu! Brzonogi vezni fudbaler Voždovca na najbolji mogući način iskoristio je grešku štopera Darka Lazića i u 26. minutu veoma jakim i preciznim udarcem matirao Bobana Bajkovića, što je, ispostavilo se, bilo dovoljno za veliku pobedu „zmajeva“. Osim gola, Marušić je konstantno predstavljao opasnost po gol crveno-belih u utakmici na Vračaru.

Izvorni članak: http://sportal.rs/news.php?news=109839

.

Ostavite komentar