Trener Novog Pazara Milan Milanović: Teško gostovanje Voždovcu, Babović najbolji u ligi

01/11/2013Uncategorized, VESTI

Trener Novog Pazara Milan Milanović rekao je da njegove igrače očekuje teško gostovanje Voždovcu, a dodatni problem predstavljaće teren sa veštačkom travom.

Utakmica 11. kola Jelen Superlige igra se u nedelju od 18 časova na stadionu Voždovca.

„Spremni smo da se suprostavimo Voždovcu, koji je ove sezone dobio i Crvenu zvezdu. Istina, neki igrači pokazuju znake umora, a tu su i problemi sa kartonima, pa ćemo izvršiti odredjene rotacije“, rekao je Milanović radiju Sto plus.

Novi Pazar je sedmi na tabeli sa 14 bodova, dok je Voždovac na desetom mestu sa bodom manje.

„Veštačka trava je enigma, ali nadam se da to neće mnogo uticati na nas. Igrao sam nekoliko sezona u Skandinaviji na takvim terenima i nemam dobra iskustva. Ipak, ovo su nove generacije igrača i nove generacije takvih terena“, kazao je Milanović.

On je ocenio da bi bržina napadača mogla da donese prevagu Novopazarcima, a da im najveća opasnost preti od Stefana Babovića.

„Babović je, uz Miloša Ninkovića, najbolji fudbaler u ligi. Jak je individualac i igra po mom ukusu, a opasni su i napadači Vladimir Đilas i Rade Veljović. Ipak, kvalitetne i brze napadače imamo i mi“, rekao je Milanović.

„Neke od igrača Voždovca sam ranije trenirao u kulskom Hajduku, dobro ih poznajem, ali i oni znaju kvalitete nekih naših igrača“, dodao je trener Pazaraca.

Ostavite komentar