Telegraf: Voždovac u Superligi menja kulski Hajduk

– Odbor za Hitna pitanja FSS-a jednoglasno je doneo odluku i ona je preneta Izvršnom odboru. I na tom sastanku je bez glasa protiv konstatovano da je Voždovac novi superligaš – kaže za Telegraf Zoran Perić, sportski direktor „zmajeva“

Elitni razred fudbalske lige Srbije je kompletiran, a poslednji član koji je dobio šansu posle gašenja kulskog Hajduka je ekipa beogradskog Voždovca. Ovu vest su nam potvrdili i čelnici kluba, rekavši da je odluka doneta jednoglasno.

– Odbor za Hitna pitanja FSS-a jednoglasno je doneo odluku i ona je preneta Izvršnom odboru. I na tom sastanku je bez glasa protiv konstatovano da je Voždovac novi superligaš – kaže za Telegraf Zoran Perić, sportski direktor “zmajeva”.

Da li odluka FSS-a potvrđuje priče da je vaš stadion spreman jer se čini da je on bio adut za timove koji su sa vama konkurisali za popunu Superlige?

– Da vam kažem nešto, u prve dve naše lige upotrebnu dozvolu ima samo Smederevo. Nemaju je ni Zvezda, ni Partizan, pa ni Metalac, tim koji je hteo da igra u eliti. Našem stadionu nedostaju sitnice. Nemam, recimo, numerizaciju… Sve papire smo podneli i sada čekamo da istekne zakonski rok da nam iste potpiše ministar Velja Ilić.

Konačno, da li je Voždovac spreman za Superligu, za Partizan, Zvezdu, Vojvodinu…?

– Spremni smo kao 1941 – našalio se sportski direktor “zmajeva”, i završio:

– Imamo tim kakav imamo, a možda ćemo do početka lige dovesti još nekog igrača. Sve u svemu, spremni smo da se nadigravamo i sa našim najboljim timovima.

Pročitajte originalni članak: http://www.telegraf.rs/sport/796688-vozdovac-u-superligi-menja-kulski-hajduk

Ostavite komentar