Телеграф: Вождовац у Суперлиги мења кулски Хајдук

– Одбор за Хитна питања ФСС-а једногласно је донео одлуку и она је пренета Извршном одбору. И на том састанку је без гласа против констатовано да је Вождовац нови суперлигаш – каже за Телеграф Зоран Перић, спортски директор „змајева“

Елитни разред фудбалске лиге Србије је комплетиран, а последњи члан који је добио шансу после гашења кулског Хајдука је екипа београдског Вождовца. Ову вест су нам потврдили и челници клуба, рекавши да је одлука донета једногласно.

– Одбор за Хитна питања ФСС-а једногласно је донео одлуку и она је пренета Извршном одбору. И на том састанку је без гласа против констатовано да је Вождовац нови суперлигаш – каже за Телеграф Зоран Перић, спортски директор “змајева”.

Да ли одлука ФСС-а потврђује приче да је ваш стадион спреман јер се чини да је он био адут за тимове који су са вама конкурисали за попуну Суперлиге?

– Да вам кажем нешто, у прве две наше лиге употребну дозволу има само Смедерево. Немају је ни Звезда, ни Партизан, па ни Металац, тим који је хтео да игра у елити. Нашем стадиону недостају ситнице. Немам, рецимо, нумеризацију… Све папире смо поднели и сада чекамо да истекне законски рок да нам исте потпише министар Веља Илић.

Коначно, да ли је Вождовац спреман за Суперлигу, за Партизан, Звезду, Војводину…?

– Спремни смо као 1941 – нашалио се спортски директор “змајева”, и завршио:

– Имамо тим какав имамо, а можда ћемо до почетка лиге довести још неког играча. Све у свему, спремни смо да се надигравамо и са нашим најбољим тимовима.

Прочитајте оригинални чланак: http://www.telegraf.rs/sport/796688-vozdovac-u-superligi-menja-kulski-hajduk

Оставите коментар