Telegraf: Babović i Milovanović pojačavaju Voždovac! (VIDEO)

Bivši kapiteni Partizana i Crvene zvezde na pragu dolaska u novog Superligaša – Pregovaramo sa njima i mogu vam reći da su velike šanse da njih dvojica zaigraju za Voždovac – otkrio je u razgovoru za Telegraf sportski direktor kluba Zoran Perić

Bivši kapiteni Partizana i Crvene zvezde, Stefan Babović i Dejan Milovanović pojačaće novog prvoligaša Voždovac, otkrio je Telegraf!

Posle brojnih špekulacija da bi nekadašnji vezista crno-belih mogao da nastavi karijeru u redovima najvećeg rivala iz Ljutice Bogdana, ili Vojvodini iz Novog sada, novinar Telegrafa pronašao ga je na treningu Voždovca.

U razgovoru za naš portal sportski direktor Voždovca Zoran Perić priznao je da su dva igrača u opciji za pojačanja novog Superligaša

– Uspeli ste da otkrijete neke stvari koje sam hteo da sakrijem – rekao je Perić i dodao:

– Pregovaramo sa Babovićem i Milovanovićem i mogu vam reći da su velike šanse da njih dvojica zaigraju za Voždovac. Milovanović danas prvi put trenira sa ekipom, dok je Babović sa nama već mesec dana.

Dejan-MilovanovicStefan-Babovic-2

– Stefan je dečko koji je obezbedio sebe i njemu nije primarno da li će negde u inostranstvu igrati za ogroman novac ili će igrati u Voždovcu za 10 ili 50 puta manje pare. Njemu je bitno da igra, da se vrati – rekao je Perić i kroz osmeh dodao:

Nekadašnji vezista Partizana pred početak treninga nije želeo da komenriše mogućnost prelaska u Voždovac, dok je Dejan Milovanović za koga postoji interesovanje klubova iz Azerbejdžana i Irana u razgovoru za Telegraf otkrio da je opcija povratka u srpski fudbal otvorena.

– Postoji velika mogućnost da ostanem u Voždovcu. Pričao sam sa upravom kluba i trenerom Nenadom Lalatovićem.

Nenad-Lalatovic-Fk-Vozdovac

Trener Voždovca Nenad Lalatović rado bi u svom timu voleo da ima bivšeg saigrača iz Crvene zvezde Dejana Milovanovića, ali i šuraka Stefana Babovića.

– Moja velika želja je da njih dvojica dođu u Voždovac. Sa Dekijem sam igrao, bio sam mu kapiten u Zvezdi. Reč je o sjajnom igraču i ne bih trošio previše reči o njegovim igračkim kvalitetima, a ista situacija je i sa Babovićem – rekao je Lalatović za Telegraf i kroz osmeh prokomentarisao ulogu rodbinskih veza u mogućem prelasku Babovića u Voždovac.

– Stefan ovde trenira sa nama zbog mene. On je igrač koga bi svaki trener poželeo. Njemu se u ovom trenutku ne ide u inostranstvo iako ima ponude, što meni i ekipi odgovara jer bi bio veliko pojačanje za Voždovac.

Izvorni članak na: http://www.telegraf.rs/sport/808674-otkrivamo-babovic-i-milovanovic-pojacavaju-vozdovac-video

Ostavite komentar