Стигла три појачања за други део првенства

ФК Вождовац потписао је уговоре са тројицом нових играча који ће појачати састав у другом делу сезоне. У питању су дефанзивци Александар Васиљевић и Милош Марковић, те повратник у редове Вождовца голман Зорану Поповић.

Зоран Поповић (голман)

Popovic Zoran

DSC_5220

u-igri

Рођен је 28.05.1988. године у Пакрацу (Хрватска), висок је 188 цм, тежак 81 кг. Наступао је за ФК Београд, ФК Чукарички, ФК Палић, ФК Вождовац и ФК Војводина. Као најбољи голман прошлогодишње Прве лиге Србије (у дресу Вождовца примио је 22 гола у 32 утакмице) пре почетка актуелне сезоне потписао је за Војводину у којој није добио праву прилику.


Александар Васиљевић (одбрана – штопер)

00101835

Aleksandar-Vasiljevic-1_ocp_w380_h300

sp-vasiljevic

Vasiljevic Aleksandar

vasiljevic1

Рођен је 19.06.1982. године, висок је 187 цм, а у каријери је наступао за следеће клубове: Фаворитнер (Аустрија), Кетингбрун (Аустрија), Бежанија, Слобода Ужице, Млади Радник, Иртиш Павлодар (Казахстан), Јагодина, Хајдук Кула, Леотар Требиње, Нови Пазар и Доњи Срем из чијих редова долази у Вождовац.

Профил и статистика: http://www.utakmica.rs/fudbaler/468-vasiljevic-aleksandar


Милош Марковић (одбрана – десни бек)

Markovic Milos

milos-markovic

sp-markovic

Рођен је 10.12.1986 висина, висок је 180 цм, а у каријери је наступао за  Бежанију, Нови Пазар, Младост из Лучана и поново за Нови пазар из чијих редова стиже у Вождовац.

Профил и статистика: http://www.utakmica.rs/fudbaler/668-markovic-milos

Очекује се још појачање на позицији левог бека и највероватније једног нападача.

Придошлицама желимо пуно среће и успешне наступе у дресу “Змајева”.

 

Оставите коментар