Србија Данас: Михајлов – Морамо зауставити Лазовића и Шкулетића

Искусни штопер Вождовца свестан је тежине меча који је пред њим и саиграчима, али верује да је кључ успеха у растерећености „Змајева“.

Актуелни шампион Србије, екипа Партизана, бодове за наставак потере за вечитим ривалом, потражиће у суботу у дуелу са Вождовцем. Интересантно је да боје „змајева“ брани некадашњи играч црно-белих, штопер Милош Михајлов.

– Пред нама је изузетно тешко гостовање. Мислим да је домаћин под већим притиском, јер због останка у шампионској трци морају да иду на победу, док са друге стране ми смо изборили опстанак и остварили свој циљ тако да на мегдан актуелном шампиону идемо растерећени – почео је Михајлов.

mihajlo1
Од кога вам прети највећа опасност, а где видите шансу Вождовца?

– По мом мишљењу Партизан има најквалитетнији тим у лиги и мислим да су опасни као колектив. Што се тиче појединаца, дефинитивно највећу пажњу требамо да обратимо на шпицеве Лазовића и Шкулетића. Ја ћу бити у директном дуелу са њима, сигуран сам да ми неће бити лако, али даћу све од себе да их зауставим – истакао је Михајлов.

Навијачи црно-белих памте вас пре свега по поготку на „вечитом дербију“ када је Партизан на Маракани славио са 4:2. Да ли ћете се радовати уколико у суботу затресете мрежу црно – белих?

– Што се мене тиче, нећу имати никакве посебне емоције. Наравно биће ми драго да поново играм на стадиону Партизана, али професионалац сам тако да за емоције нема места на терену. Уколико постигнем гол, радоваћу се али наравно не онако како бих се радовао када бих погодио мрежу Црвене звезде – завршио је штопер Вождовца.

Изворни чланак на: http://www.srbijadanas.com/clanak/mihajlov-za-srbiju-danas-moramo-da-zaustavimo-lazovica-i-skuletica-08-05-2014

Оставите коментар