Sportski žurnal: Rumun Muskalu u Voždovcu

Iako su remijem sa Vojvodinom (1:1) u drugom kolu već nagovestili da ih pitanje opstanka ne mora mučiti ni u sezoni povratka u elitu, Voždovac ne prestaje sa sklapanjem vrednih ugovora.

Zoran Perić, sportski direktor zmajeva, ne krije oduševljenje poslednjim pojačanjem u dugom nizu.

muscalu

Krijstijan Muskalu, dvadesettrogodišnji ofanzivni vezista koji je stigao iz rumunskog Čealula, nesumnjivo predstavlja jedno od najzvučnijih pojačanja bogatog prelaznog roka. Internacionalac koji je posle omadinske selekcije igrao i za seniore Kelna, sa sobom nosi vredna iskustva iz Belgije, Poljske, Azerbejdžana, Bugarske i Bosne i Hercegovine, gde je branio boje Slavije. Kako se odlično snalazi i na levoj i na desnoj strani, otvoriće nam brojna rešenja – zadovoljno prenosi Perić.

Posle Ognjena Ožegovića, dojučerašnjeg mladog napadača Crvene zvezde koji je sa omladinskom reprezentacijom Srbije stekao titulu šampiona Evrope, kao i Nikole Karaklajića, osamnaestogodišnjaka koji iza juga Marakane nije krio veštinu na bokovima, Rumun predstavlja treće pojačanje u isto toliko dana. Stajanja nema.

Špic Rade Veljović je odavno sa nama, a uskoro će iz Kluža doneti i papire. Na taj način ćemo, osim brojnosti, da osiguramo i kvalitet u ofanzivnom delu tima, što u domaćem prvenstvu malo ko ima. Konačno, očekujemo da do kraja prelaznog roka budemo jači za još jednog internacionalca, ali i za dve bombe koje bi na Voždovac trebale da stignu iz dva najjača srpska kluba – direktor je ostao zagonetan.

Izvorni članak na: http://www.zurnal.rs/2013/08/21/rumun-muskalu-u-vozdovcu/index.html

Ostavite komentar