Спортски журнал: Румун Мускалу у Вождовцу

Иако су ремијем са Војводином (1:1) у другом колу већ наговестили да их питање опстанка не мора мучити ни у сезони повратка у елиту, Вождовац не престаје са склапањем вредних уговора.

Зоран Перић, спортски директор змајева, не крије одушевљење последњим појачањем у дугом низу.

muscalu

Кријстијан Мускалу, двадесеттрогодишњи офанзивни везиста који је стигао из румунског Чеалула, несумњиво представља једно од најзвучнијих појачања богатог прелазног рока. Интернационалац који је после омадинске селекције играо и за сениоре Келна, са собом носи вредна искуства из Белгије, Пољске, Азербејџана, Бугарске и Босне и Херцеговине, где је бранио боје Славије. Како се одлично сналази и на левој и на десној страни, отвориће нам бројна решења – задовољно преноси Перић.

После Огњена Ожеговића, дојучерашњег младог нападача Црвене звезде који је са омладинском репрезентацијом Србије стекао титулу шампиона Европе, као и Николе Караклајића, осамнаестогодишњака који иза југа Маракане није крио вештину на боковима, Румун представља треће појачање у исто толико дана. Стајања нема.

Шпиц Раде Вељовић је одавно са нама, а ускоро ће из Клужа донети и папире. На тај начин ћемо, осим бројности, да осигурамо и квалитет у офанзивном делу тима, што у домаћем првенству мало ко има. Коначно, очекујемо да до краја прелазног рока будемо јачи за још једног интернационалца, али и за две бомбе које би на Вождовац требале да стигну из два најјача српска клуба – директор је остао загонетан.

Изворни чланак на: http://www.zurnal.rs/2013/08/21/rumun-muskalu-u-vozdovcu/index.html

Оставите коментар