Спортски журнал: Миловановић појачао Вождовац, чека се Бабовић!

Змајевски лет поново досеже нове висине – Вождовчани су од среде богатији за велики потпис Дејана Миловановића. Некадашњи капитен Црвене звезде са собом носи вредна искуства из француског Ланса и грчког Паниониоса.

– Наспрам понуда из иностранства којима нисам био задовољан, у уторак сам одрадио први тренинг са Вождовцем, после чега сам имао само позитивне утиске. Свиђа ми се стадион, а са тренером екипе, Ненадом Лалатовићем, већ се добро знам, заједно смо играли у Црвеној звезди – истакао је Миловановић.

После ангажмана изданака из Љутице Богдана, Огњена Ожеговића иНиколе Караклајића, као и Румуна Кристијана Мускалуа, долазак искусног централног везисте, два пута репрезентативца Србије, чини четврто појачање новопеченог суперлигаша у исто толико дана.

Зоран Перић, спортски директор Вождовца, поручује да ни ту није крај.

– Сувишно је трошити речи на играча какав је Миловановић. Довољно говори и чињеница да је Стефан Бабовић, који већ месец дана тренира са нама, ових дана чекао на закључење уговора са бившим капитеном Црвене звезде, пре него што и сам донесе одлуку о томе да ли жели да остане са нама. Предуслови су створени, али је играч затражио још мало времена. Дефинитиван одговор, даће нам четвртак – најавио је Перић.

Некадашњи капитени београдских вечитих ривала у сваком случају неће стећи право наступа у Ивањици, где ће Вождовчани у суботу одмерити снаге са Јавором.

Изворни чланак на: http://www.zurnal.rs/2013/08/21/milovanovic-pojacao-vozdovac-ceka-se-babovic/index.html

Оставите коментар