Sportski žurnal: Milovanović pojačao Voždovac, čeka se Babović!

Zmajevski let ponovo doseže nove visine – Voždovčani su od srede bogatiji za veliki potpis Dejana Milovanovića. Nekadašnji kapiten Crvene zvezde sa sobom nosi vredna iskustva iz francuskog Lansa i grčkog Panioniosa.

– Naspram ponuda iz inostranstva kojima nisam bio zadovoljan, u utorak sam odradio prvi trening sa Voždovcem, posle čega sam imao samo pozitivne utiske. Sviđa mi se stadion, a sa trenerom ekipe, Nenadom Lalatovićem, već se dobro znam, zajedno smo igrali u Crvenoj zvezdi – istakao je Milovanović.

Posle angažmana izdanaka iz Ljutice Bogdana, Ognjena Ožegovića iNikole Karaklajića, kao i Rumuna Kristijana Muskalua, dolazak iskusnog centralnog veziste, dva puta reprezentativca Srbije, čini četvrto pojačanje novopečenog superligaša u isto toliko dana.

Zoran Perić, sportski direktor Voždovca, poručuje da ni tu nije kraj.

– Suvišno je trošiti reči na igrača kakav je Milovanović. Dovoljno govori i činjenica da je Stefan Babović, koji već mesec dana trenira sa nama, ovih dana čekao na zaključenje ugovora sa bivšim kapitenom Crvene zvezde, pre nego što i sam donese odluku o tome da li želi da ostane sa nama. Preduslovi su stvoreni, ali je igrač zatražio još malo vremena. Definitivan odgovor, daće nam četvrtak – najavio je Perić.

Nekadašnji kapiteni beogradskih večitih rivala u svakom slučaju neće steći pravo nastupa u Ivanjici, gde će Voždovčani u subotu odmeriti snage sa Javorom.

Izvorni članak na: http://www.zurnal.rs/2013/08/21/milovanovic-pojacao-vozdovac-ceka-se-babovic/index.html

Ostavite komentar