Sportski žurnal: Lalatović – Stvarali smo tim za Prvu ligu, sad je cilj opstanak

Trener Voždovca Nenad Lalatović rekao je da je cilj tog kluba u prestojećoj sezoni Super lige Srbije opstanak u ligi.

– Mi smo tek pre pet dana saznali da ćemo se takmičiti u Super ligi, pa s obzirom na to realan i jedini cilj kluba je opstanak u ligi. Uprava kluba je apsolutno svesna situacije i ne stremimo na više ciljeve – rekao je Lalatović.

Voždovac je prethodne sezone u Prvoj ligi Srbije zauzeo treće mesto i nije izborio plasman u Super ligu, ali je Hajduk iz Kule krajem prošlog meseca objavio bankrot i istupio iz takmičenja, pa su „zmajevi” zauzeli njihovo mesto u Super ligi.

Lalatović je kazao da klub nema više mogućnosti da dovodi nove igrače, jer su „zmajevi” već registrovali igrače za predstojeću sezonu.

– Nećemo dovoditi nove igrače u ovom prelaznom roku, što sa jedne strane jeste problem, jer smo mi ekipu pravili za drugu ligu. Mi smo već licencirali 18 igrača i nova četiri koja su nam došli iz Hajduka – kazao je Lalatović.

Voždovac će u subotu gostovati na Karaburmi protiv OFK Beograda, aLalatović je rekao da će njegova ekipa pokušati da iznenadi „romantičare”.

– Očekuje nas teško gostovanje. Oni su sjajna ekipa, sa odličnim trenerom i sjajnim mladim igračima. Njihovu snagu pokazuju četvorica omadinaca sa Evropskog prvenstva. Na Karaburmu idemo da se nadigravao i pokušaćemo da iznenadimo OFK. Sve sem poraza za nas je dobar rezultat – rekao je Lalatović.

Pročitajte članak  originalu: http://www.zurnal.rs/2013/08/08/lalatovic-stvarali-smo-tim-za-prvu-ligu-sad-je-cilj-opstanak/index.html

Ostavite komentar