Спортски журнал: Лалатовић – Стварали смо тим за Прву лигу, сад је циљ опстанак

Тренер Вождовца Ненад Лалатовић рекао је да је циљ тог клуба у престојећој сезони Супер лиге Србије опстанак у лиги.

– Ми смо тек пре пет дана сазнали да ћемо се такмичити у Супер лиги, па с обзиром на то реалан и једини циљ клуба је опстанак у лиги. Управа клуба је апсолутно свесна ситуације и не стремимо на више циљеве – рекао је Лалатовић.

Вождовац је претходне сезоне у Првој лиги Србије заузео треће место и није изборио пласман у Супер лигу, али је Хајдук из Куле крајем прошлог месеца објавио банкрот и иступио из такмичења, па су „змајеви” заузели њихово место у Супер лиги.

Лалатовић је казао да клуб нема више могућности да доводи нове играче, јер су „змајеви” већ регистровали играче за предстојећу сезону.

– Нећемо доводити нове играче у овом прелазном року, што са једне стране јесте проблем, јер смо ми екипу правили за другу лигу. Ми смо већ лиценцирали 18 играча и нова четири која су нам дошли из Хајдука – казао је Лалатовић.

Вождовац ће у суботу гостовати на Карабурми против ОФК Београда, аЛалатовић је рекао да ће његова екипа покушати да изненади „романтичаре”.

– Очекује нас тешко гостовање. Они су сјајна екипа, са одличним тренером и сјајним младим играчима. Њихову снагу показују четворица омадинаца са Европског првенства. На Карабурму идемо да се надигравао и покушаћемо да изненадимо ОФК. Све сем пораза за нас је добар резултат – рекао је Лалатовић.

Прочитајте чланак  оригиналу: http://www.zurnal.rs/2013/08/08/lalatovic-stvarali-smo-tim-za-prvu-ligu-sad-je-cilj-opstanak/index.html

Оставите коментар