Спортски журнал: Бабарогић на челу Вождовца – Догодине Европа

Гашење кулског Хајдука, отварање и пролазак кроз суперлигашку капију, убрзање припремног периода и накнадно ангажовање четворице великих појачања, чине свежу и слатку хронолигију Вождовца коју сада проширује и последњи, крупан корак – Бранимир Бабарогић ће, готово извесно, бити нови председник „змајева“.

– Та прича траје већ неко време, много пута сам разговарао како са Златаном, тако и са Марком Здравковићем и Зораном Перићем. За сада, са Златибора сам дао прелиминарни пристанак, али очекујем да договор буде потврђен и уживо, у среду или четвртак, када ћу бити у Београду – наговестио је Бабарогић. – Клуб чије сам боје бранио у време када се звао Вождовачки, покушаћу да подигнем у организационом смислу, уједно водећи рачуна о спортској култури каква иде уз сјајан нови стадион који на врху тржног центра делује као спејс-шатл!

Како су ове године кроз суперлигашка врата пролетели у последњем тренутку, „змајеви” ће високе амбиције показати у наредној сезони.

– За почетак, желимо да очувамо статус учесника у највишем државном рангу. Догодине, могли би да нациљамо и излазак у Европу – не крије Бабарогић велике планове.

Оригинални чланак на: http://www.zurnal.rs/2013/08/08/babarogic-na-celu-vozdovca-dogodine-evropa/index.html

Оставите коментар