Sportski žurnal: Babarogić na čelu Voždovca – Dogodine Evropa

Gašenje kulskog Hajduka, otvaranje i prolazak kroz superligašku kapiju, ubrzanje pripremnog perioda i naknadno angažovanje četvorice velikih pojačanja, čine svežu i slatku hronoligiju Voždovca koju sada proširuje i poslednji, krupan korak – Branimir Babarogić će, gotovo izvesno, biti novi predsednik „zmajeva“.

– Ta priča traje već neko vreme, mnogo puta sam razgovarao kako sa Zlatanom, tako i sa Markom Zdravkovićem i Zoranom Perićem. Za sada, sa Zlatibora sam dao preliminarni pristanak, ali očekujem da dogovor bude potvrđen i uživo, u sredu ili četvrtak, kada ću biti u Beogradu – nagovestio je Babarogić. – Klub čije sam boje branio u vreme kada se zvao Voždovački, pokušaću da podignem u organizacionom smislu, ujedno vodeći računa o sportskoj kulturi kakva ide uz sjajan novi stadion koji na vrhu tržnog centra deluje kao spejs-šatl!

Kako su ove godine kroz superligaška vrata proleteli u poslednjem trenutku, „zmajevi” će visoke ambicije pokazati u narednoj sezoni.

– Za početak, želimo da očuvamo status učesnika u najvišem državnom rangu. Dogodine, mogli bi da naciljamo i izlazak u Evropu – ne krije Babarogić velike planove.

Originalni članak na: http://www.zurnal.rs/2013/08/08/babarogic-na-celu-vozdovca-dogodine-evropa/index.html

Ostavite komentar