Sportske: Pogledajte tabelu prolećnog dela sezone – Voždovac najviše napredovao!

Još je jedno kolo ostalo do kraja sezone u Superligi, ali je već sada jasno da je u odnosu na jesenji deo prvenstva, ovog proleća najviše napredovala ekipa voždovačkih “Zmajeva“.
Voždovac je ove sezone jedno od najprijatnijih iznenađenja, ali iako su jesenas mogli da se pohvale i pobedom nad novim šampionom Crvenom zvezdom, ovog proleća su potvrdili da su još više napredovali.

Naime, ako posmatramo 14 odigranih prolećnih kola, ekipa Zorana Milinkovića bi na tabeli zauzimala sjajno treće mesto, iza neprikosnovenih Crvene zvezde i Partizana!

Ovog proleća, zaključno sa jučerašnjom pobedom nad ekipom Rada, Voždovac je osvojio odlična 23 boda i ako “Zmajevi“ ovako nastave i sledeće sezone, mogu s pravom da se nadaju i izlasku na evropsku scenu.

Podsetimo, posle jesenjeg dela sezone, Voždovčani su se nalazili na 11. mestu, imali su za cilj da na proleće obezbede opstanak, ali oni su uspeli da nadmaše sva očekivanja i svakako zaslužuju čestitke za ono što pokazuju na terenu.

Do kraja sezone im je ostala još utakmica sa Slobodom u Užicu, još jednom od ekipa koje se bore za opstanak, ali su i u nedelju protiv Rada pokazali i da će do kraja igrati maksimalno motivisano i bez ikakvih kalkulacija, za šta takođe zaslužuju pohvale.

Eto, sada će imati i moltiv da još jednim dobrim rezultatom potvrde ovo treće mesto tokom proleća.

Na kraju, pogledajte kako izgleda ta “prolećna“ tabela.

prolece2014

A ovako je izgledala posle jesenjeg dela sezone…

tabela15

 

Izvorni članak: http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/pogledajte-tabelu-prolecnog-dela-sezone-vozdovac-najvise-napredovao-180495.html

Ostavite komentar