Спортске: Погледајте табелу пролећног дела сезоне – Вождовац највише напредовао!

Још је једно коло остало до краја сезоне у Суперлиги, али је већ сада јасно да је у односу на јесењи део првенства, овог пролећа највише напредовала екипа вождовачких “Змајева“.
Вождовац је ове сезоне једно од најпријатнијих изненађења, али иако су јесенас могли да се похвале и победом над новим шампионом Црвеном звездом, овог пролећа су потврдили да су још више напредовали.

Наиме, ако посматрамо 14 одиграних пролећних кола, екипа Зорана Милинковића би на табели заузимала сјајно треће место, иза неприкосновених Црвене звезде и Партизана!

Овог пролећа, закључно са јучерашњом победом над екипом Рада, Вождовац је освојио одлична 23 бода и ако “Змајеви“ овако наставе и следеће сезоне, могу с правом да се надају и изласку на европску сцену.

Подсетимо, после јесењег дела сезоне, Вождовчани су се налазили на 11. месту, имали су за циљ да на пролеће обезбеде опстанак, али они су успели да надмаше сва очекивања и свакако заслужују честитке за оно што показују на терену.

До краја сезоне им је остала још утакмица са Слободом у Ужицу, још једном од екипа које се боре за опстанак, али су и у недељу против Рада показали и да ће до краја играти максимално мотивисано и без икаквих калкулација, за шта такође заслужују похвале.

Ето, сада ће имати и молтив да још једним добрим резултатом потврде ово треће место током пролећа.

На крају, погледајте како изгледа та “пролећна“ табела.

prolece2014

А овако је изгледала после јесењег дела сезоне…

tabela15

 

Изворни чланак: http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/pogledajte-tabelu-prolecnog-dela-sezone-vozdovac-najvise-napredovao-180495.html

Оставите коментар