Sportske: Milovanović leti sa „Zmajevima“

Rukovodstvo Voždovca iz ‘sata u sat’ jača konkurenciju u prvom timu pošto je nakon nekolicine kvalitetnih pojačanja među „Zmajeve“ sleteo i Dejan Milovanović.

Kako sada stvari stoje, bivši i sadašnji fudbaleri Crvene zvezde mogli bi da čine okosnicu novopečenog superligaša sa Dušanovca.

Voždovac su do sada pojačali Ognjen Ožegović i Nikola Karaklajić, koji su stigli sa „Marakane“ kao pozajmljeni fudbaleri, a novopečeni Voždovčanin postao je i iskusni Dejan Milovanović.

„Naspram ponuda iz inostranstva kojima nisam bio zadovoljan, u utorak sam odradio prvi trening sa Voždovcem, posle čega sam imao samo pozitivne utiske. Sviđa mi se stadion, a sa trenerom ekipe, Nenadom Lalatovićem, već se dobro znam, zajedno smo igrali u Crvenoj zvezdi“ konstatovao je Milovanović.

Milovanović je u Zvezdi igrao od 2001. do 2008. godine a nakon toga je oblačio dres Lansa, Panioniosa i ponovo Crvene zvezde.

Za reprezentaciju Srbije upisao je dva nastupa a nema sumnje da će u ekipu Voždovca uneti neophodno iskustvo i kvalitet.

Sa Dušanovca najavljuju da bi u redove Voždovca do kraja prelaznog roka mogao da stignu Stefan Babović i Miloš Dimitrijević čime bi tim Nenada Lalatović postao više nego konkurentan u Jelen Superligi.

Izvorni članak na: http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/milovanovic-leti-sa-zmajevima-142075.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Sportske+%28Sportske.net+-+Najnovije+Vesti%29&utm_content=FeedBurner+user+view

Ostavite komentar