Sportal: Voždovac opet profitirao na nesreći Hajduka – Čista sreća, ništa drugo!

Fudbalski klub Hajduk iz Kule, koji više ne postoji, drugi put za kratko vreme je „ustupio“ svoje mesto u takmičenju istom klubu – novom superligašu Voždovcu.

Podsećamo, klub iz Zaplanjske ulice je profitirao gašenjem „Ponosa ravnice“ i umesto njih je popunio elitni rang.

A, na žrebu za Kup – isti akteri i isti scenario: „Zmajevi“ su, voljom žreba, slobodni u 1/16 finala, baš zahvaljujući ćinjenici da su Kuljani odustali od takmičenja, pa je u „bubnju“ bio 31 klub.

Voždovac je bio „srećnik“ koji će bez borbe u osminu finala.

– Šta da kažem, nego sreća, u pitanju je čista sreća, ništa više. Iskreno, priželjkivali smo Zvezdu – bili su prvi utisci sekretara Voždovca Dragana Pilipovića, inače bivšeg zaposlenog u kulskom superligašu.

On je, zajedno sa još nekolicinom igrača Hajduka, ovog leta pojačao beogradski klub.

Predstavnik Voždovca na žrebanju u Staroj Pazovi rekao je da je prioritet kluba ove sezone što bolji plasman u Superligi.

– Fokusirani smo na prvenstvo, želimo da ostvarimo što bolji rezultat i da se stabilizujemo u elitnom rangu, a da u narednim godinama „napadnemo“ Evropu.

Ambiciozni Voždovcani imaju sve uslove da ostvare ciljeve, s obzirom na kvalitetnu infrastrukturu, uslove, i poslednja pojačanja.

– Milovanović već igra, Babović je dobio papire i debitovaće u ovom kolu protiv Napretka, a isto važi i za Radeta Veljovića, tako da će stručni štab biti na slatkim mukama kada bude sastavljao ekipu za naredne utakmice – rekao je Pilipović.

Izvorni članak: http://sportal.rs/news.php?news=109109

Ostavite komentar