Спортал: Вождовац опет профитирао на несрећи Хајдука – Чиста срећа, ништа друго!

Фудбалски клуб Хајдук из Куле, који више не постоји, други пут за кратко време је „уступио“ своје место у такмичењу истом клубу – новом суперлигашу Вождовцу.

Подсећамо, клуб из Заплањске улице је профитирао гашењем „Поноса равнице“ и уместо њих је попунио елитни ранг.

А, на жребу за Куп – исти актери и исти сценарио: „Змајеви“ су, вољом жреба, слободни у 1/16 финала, баш захваљујући ћињеници да су Куљани одустали од такмичења, па је у „бубњу“ био 31 клуб.

Вождовац је био „срећник“ који ће без борбе у осмину финала.

– Шта да кажем, него срећа, у питању је чиста срећа, ништа више. Искрено, прижељкивали смо Звезду – били су први утисци секретара Вождовца Драгана Пилиповића, иначе бившег запосленог у кулском суперлигашу.

Он је, заједно са још неколицином играча Хајдука, овог лета појачао београдски клуб.

Представник Вождовца на жребању у Старој Пазови рекао је да је приоритет клуба ове сезоне што бољи пласман у Суперлиги.

– Фокусирани смо на првенство, желимо да остваримо што бољи резултат и да се стабилизујемо у елитном рангу, а да у наредним годинама „нападнемо“ Европу.

Амбициозни Вождовцани имају све услове да остваре циљеве, с обзиром на квалитетну инфраструктуру, услове, и последња појачања.

– Миловановић већ игра, Бабовић је добио папире и дебитоваће у овом колу против Напретка, а исто важи и за Радета Вељовића, тако да ће стручни штаб бити на слатким мукама када буде састављао екипу за наредне утакмице – рекао је Пилиповић.

Изворни чланак: http://sportal.rs/news.php?news=109109

Оставите коментар