Sportal: Lalatović ubeđuje Dimitrijevića, Babović ide u inostranstvo

Daleko od svog „gnezda“ voždovački „zmajevi“ su opravdali iznenadnu šansu da zaigraju u Jelen Superligi. Remi sa Vojvodinom i ubedljiva pobeda u Ivanjici (2:0) protiv Javora svrstala je „naknadnog Superligaša“ u grupu ozbiljnih ekipa, kojoj cilj neće biti samo borba za opstanak.

Mladi i talentovani trener Nenad Lalatović brzo se uklopio u nametnuo, kao strateg sa vizijom i znanjem za veće dela: – Zadovoljan sam startom – kaže Lalatović za SPORTAL .

– Da smo ranije znali da ćemo igrati Superligu, doveli bismo još dva kvalitetna igrača. Ipak, zadovoljan sam i ovim što imamo i verujem u momke. Nadam se još boljim igrama i rezultatima.

Stigao je Dejan Milovanović, najavljena je mogućnost da vas pojačaju Stefan Babović i Miloš Dimitrijević? – Milovanović je pravo pojačanje. Čekamo njegove papire, trenira sa nama i nadam se da će od 4. ili 5. kola biti u timu.

Što se Babovića tiče, on ima inostrane ponude i verovatno će otići preko granice. Čavu Dimitrijavića sam ubeđivao da odigra za nas bar šest meseci, pa da onda traži inostrani angažman. On ne želi da igra u našoj ligi, ali vrata su mu otvorena do kraja prelaznog roka, pa ako se predomisli…

Mladi Adam Marušić je otkrovenje? – Nisam momka poznavao, ali ima kvalitet za naš klub. On je dete Voždovca, već na startu se nametnuo golovima i pred njim je lepa perspektiva. Dao sam mu šansu, a on je na najboilji način koristi. Verujem da će biti sjajan igrač.

I dalje ste podstanari i pored činjenica da imate nov, izuzetno lep i atraktivan stadiona? – Mi praktično sve mečeve igramo kao gosti. Jedva čekam da se uselimo u našu „kuću“, pa da zaigramo još bolje, pred našim navijačima.

Izvorni članak na: http://sportal.rs/news.php?news=107970

Ostavite komentar