Saopštenje FK Voždovac povodom događaja u Kragujevcu

22/03/2015Uncategorized, VESTI

Fudbalski klub Voždovac želi ovom prilikom da se obrati medijima o špekulacijama šta se događalo na utakmici 20. kola Jelen Superlige, kada je Voždovac gostovao Radničkom iz Kragujevca (utakmica je završena pobedom domaćina 2:1).

Pojedini mediji preneli su izjavu šefa struke Radničkog Neška Milovanovića da je Vladimiru Jašiću za vreme utakmice ozbiljno prećeno sa klupe našeg kluba, a ovim putem želimo da razjasnimo ceo događaj.

Bivši igrač Voždovca, a sada prvotimac Radničkog Vladimir Jašić započeo raspravu sa celom klupom našeg tima uz psovke koje nisu za javnost. Odgovoreno mu je na isti način i na tome se sve i završilo. Nikakvih pretnji nije bilo, što mogu da potvrde brojni prisutni kao i sudije. Jašić je iz samo njemu znanih razloga izmislio priču o pretnjama, koja treba da mu služi na čast jer je dve godine bio u našem timu i nosio kapitensku traku.

Nakon utakmice, svi članovi našeg kluba, kao i uvek posle meča, sportski su pružili ruku i čestitali pobedu kragujevačkom Radničkom.

Ovom prilikom želimo da zamolimo Radnički iz Kragujevca da ne izmišljaju priče i da u svoje probleme i afere ne uvlače Fudbalski klub Voždovac.

 

Ostavite komentar