Saopštenje FK Voždovac povodom događaja pre i posle utakmice sa OFK Beogradom 04.04.2015. godine

05/04/2015Uncategorized, VESTI

Gospodo fudbalski radnici,

Na početku ovog saopštenja želimo da Vam postavimo pitanje: I šta sad??? Da li će se neko udostojiti da našem klubu pošalje izvinjenje! Kako bi smo široj javnosti objasnili zbog čega Vam postavljamo ovo pitanje želimo da istaknemo sledeće:

Ničim izazvan naš klub je stavljen u situaciju da mora da se pravda pred našom javnošću za nešto u čemu nikada nije učestvovao, a što je više puta i pokazao (npr. prošle godine utakmicama sa FK Rad i FK Sloboda Užice). Nas kao klub ne interesuju nečasne radnje ili dogovorene utakmine.

Pitamo Vas, zar nam je zabranjeno da pobedimo??? Zar su kvote u kladionicama važnije od dostojanstva jednog kluba? Otvoreno Vas pitamo, šta bi bilo da je naš klub pobedio OFK Beograd?

Naš klub trenutno je pretposlednji na tabeli i ima 18 bodova. Predstoji nam grčevita borba za opstanak i Vi pored već postojećeg pritiska, stavljate nam dodatne „okove“ pre jedne izuzetno važne utakmice. Želimo i da Vam napomenemo da smo dosta puta u ovom prvenstvu smatrali da smo oštećeni (npr. utakmica sa FK Partizan 3:3), ali se nismo bunili ni žalili.

Zato Vas molimo da nas ostavite na miru i da nas pustite da igramo pošteno kao i do sada, pa ako dođemo u situaciju da ispadnemo iz lige, ispašćemo pošteno i dostojanstveno. U slučaju da ste nas već otpisali, grdno se varate jer borba tek predstoji!!! Stičemo utisak da u ovoj zemlji i našem fudbalu, kad radiš i igraš pošteno i normalno, ISPADAŠ NENORMALAN!!!

Ovim putem želimo da demantujemo i razne dušebrižnike koji su plasirali informaciju o grešci administracije našeg kluba, da je igrač Karaklajić Nikola nastupao na utakmici sa OFK Beogradom sa četiri opomene tj. da nije imao prava nastupa. Mi smo isuviše ozbiljan klub da bi nam se pojavila takva greška, a Vas molimo da sledeći put pre objavljivanja takvih informacija iste prvo proverite da li su istinite. Pomenuti igrač je imao prava nastupa što ćemo i dokazati zvaničnim dokumentom ukoliko se od nas uopšte i bude tražilo da se o tome izjasnimo.

Budite sigurni da u klubu postoji jednistvo uprave, igrača, stručnog štaba, zaposlenih u klubu i navijača koji će, svako u okviru svog dela rada, dati svoj doprinos opstanku u ligi ali i borbi za prolazak u finale Kupa Srbije!!!

 

Uprava FK Voždovac

Ostavite komentar