PROPUSNICE FK VOŽDOVAC – ZA 1000 DINARA NA DVA FRONTA

28/09/2016Uncategorized, VESTI

Nedeljna utakmica protiv Novog Pazara je dokazala da se traži karta više za utakmice Voždovca. Dugo na krovu nije bilo toliko dinamično na tribinama.

I staro i mlado je došlo na „Krov“ TC Stadion i uživalo u lepim potezima svojih ljubimaca. Voždovac je slavio rezultatom 2:0 i samim tim uputio lepu pozivnicu za neka nova druženja. Ukoliko se uzme u obzir da su Zmajevi pobedili i u kupu Inđiju, nema sumnje da će publika koja će dolaziti na stadion imati prilike da uživa u lepim mečevima ove sezone.

U saradnji sa Ticketline-om, simpatizeri Voždovca će za svega hiljadu dinara moći da dobiju godišnju ulaznicu za sve utakmice “zmajeva” u aktuelnoj sezoni koja će podjednako važiti i za prvenstvene i za kup mečeve (centralne tribine Zapad ili Istok). S’obzirom da će po prvi put u šampionatu, Voždovac dočekati Partizan i Crvenu zvezdu u svom sportskom domu na “krovu”, onda je jasno da se u taboru voždovačkog superligaša nisu vodili ekonomskim segmentima. U prilog cilja animirativnog karaktera i povećanja auditorijuma na utakmicama fudbalskog kluba “Voždovac”, jeste i dogovor sa ugostiteljskim objektom “Coffee & Love” da svi vlasnici sezonskih karata imaju popust na ceo asortiman pića u lokalu tokom cele fudbalske godine.


Za podnošenje zahteva je neophodno popuniti prijavu na Info pultu Tržnog Centra “Stadion” (od 10 do 21 čas) ili priložiti fotokopiju ličnog dokumenta, a personalizovana sezonska ulaznica se vlasniku dostavlja u roku od 48 sati od momenta apliciranja.

Ostavite komentar