PROPUSNICE FK VOŽDOVAC – BUDI DEO ISTORIJE

06/10/2016Uncategorized, VESTI

Reprezentativne obaveze su uveliko u toku, ljubitelji fudbala će ovog vikenda pratiti utakmice nacionalnih selekcija, ali već narednog vikenda se nastavlja prvenstvo i trka za bodove. Voždovac je domaćin Partizanu u beogradskom derbiju.

Budite deo istorije i budite na stadionu i navijajte za Zmajeve. Dođite na vreme po svoj primerak godišnje propusnice.

U saradnji sa Ticketline-om, simpatizeri Voždovca će za svega hiljadu dinara moći da dobiju godišnju ulaznicu za sve utakmice “zmajeva” u aktuelnoj sezoni koja će podjednako važiti i za prvenstvene i za kup mečeve (centralne tribine Zapad ili Istok). S’obzirom da će po prvi put u šampionatu, Voždovac dočekati Partizan i Crvenu zvezdu u svom sportskom domu na “krovu”, onda je jasno da se u taboru voždovačkog superligaša nisu vodili ekonomskim segmentima. U prilog cilja animirativnog karaktera i povećanja auditorijuma na utakmicama fudbalskog kluba “Voždovac”, jeste i dogovor sa ugostiteljskim objektom “Coffee & Love” da svi vlasnici sezonskih karata imaju popust na ceo asortiman pića u lokalu tokom cele fudbalske godine.

Za podnošenje zahteva je neophodno popuniti prijavu na Info pultu Tržnog Centra “Stadion” (od 10 do 21 čas) ili priložiti fotokopiju ličnog dokumenta, a personalizovana sezonska ulaznica se vlasniku dostavlja u roku od 48 sati od momenta apliciranja.

Ostavite komentar