Promocija šefa struke Bratislava Živkovića

26/03/2015Uncategorized, VESTI
[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Fudbalski klub Voždovac predstavio je danas svog novog šefa stručnog štaba Bratislava Živkovića.

Nakon bogate igračke karijere za vreme koje je branio boje Vojvodine, Crvene zvezde i Sampdorije, ostao je u fudbalu i bio pomoćni trener belgijskog Lirsa i Crvene zvezde odakle i dolazi u naš klub.

Živkoviću je u ime kluba dobrodošlicu poželeo generalni direktor Goran Grkinić:
– Bratislav Živković je bio naša prva želja i drago nam je da smo brzo postigli dogovor. On je mlad stručnjak sa bogatom karijerom i nadam se da će opravdati očekivanja kako nas u klubu tako i naših navijača. Želeo bih i da mu se zahvalim što je prihvatio mogu slobodno da kažem “vruć krompir”, prihvatio je da vodi naš klub u trenutku kada smo predpolednji na tabeli.

Bratislav Živković se nada da će uz rad i trud uspeti da sa Voždovcem opstane u najelitnijoj ligi u Srbiji:
– Hvala upravi Voždovca na ukazanom poverenju, ali i mom asistentu Branku Vojinoviću što je pristao da bude moj pomoćnik. Imao sam prilike da gledam igrače, verujem u njih ali i u organizaciju kluba. Mislim da sam napravio pravi potez i nadam se da ćemo uspeti da izborimo opstanak u Jelen Superligi ove sezone.

lisboa_1

Predstavljen je i pomoćnik šefa struke Branko Vojinović, koji je u Voždovcu bio i igrač, ali i trener:
– Vrlo dobro znam u kakvoj je situaciji klub, ali prihvati sam poziv zbog organizacie i igračkog kadra koji obećavaju. Nadam se da ćemo imati snage i znanja da ostvarimo naš primarni cilj, a to je opstanak u ligi.

Živković i Vojinović će ostati u klubu do kraja ove sezone, a zatim će se dogovoriti o nastavku saradnje u zavisnosti od rezultata.

Ostavite komentar