Промоција шефа струке Братислава Живковића

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Фудбалски клуб Вождовац представио је данас свог новог шефа стручног штаба Братислава Живковића.

Након богате играчке каријере за време које је бранио боје Војводине, Црвене звезде и Сампдорије, остао је у фудбалу и био помоћни тренер белгијског Лирса и Црвене звезде одакле и долази у наш клуб.

Живковићу је у име клуба добродошлицу пожелео генерални директор Горан Гркинић:
– Братислав Живковић је био наша прва жеља и драго нам је да смо брзо постигли договор. Он је млад стручњак са богатом каријером и надам се да ће оправдати очекивања како нас у клубу тако и наших навијача. Желео бих и да му се захвалим што је прихватио могу слободно да кажем “врућ кромпир”, прихватио је да води наш клуб у тренутку када смо предполедњи на табели.

Братислав Живковић се нада да ће уз рад и труд успети да са Вождовцем опстане у најелитнијој лиги у Србији:
– Хвала управи Вождовца на указаном поверењу, али и мом асистенту Бранку Војиновићу што је пристао да буде мој помоћник. Имао сам прилике да гледам играче, верујем у њих али и у организацију клуба. Мислим да сам направио прави потез и надам се да ћемо успети да изборимо опстанак у Јелен Суперлиги ове сезоне.

lisboa_1

Представљен је и помоћник шефа струке Бранко Војиновић, који је у Вождовцу био и играч, али и тренер:
– Врло добро знам у каквој је ситуацији клуб, али прихвати сам позив због организацие и играчког кадра који обећавају. Надам се да ћемо имати снаге и знања да остваримо наш примарни циљ, а то је опстанак у лиги.

Живковић и Војиновић ће остати у клубу до краја ове сезоне, а затим ће се договорити о наставку сарадње у зависности од резултата.

Оставите коментар