POČELO JE AKREDITOVANjE PREDSTAVNIKA MEDIJA ZA PRAĆENjE MEČEVA FK VOŽDOVAC – OBAVEŠTENjE O POSEBNIM MERAMA

28/07/2020Uncategorized, VESTI

Fudbalski klub Voždovac započeo je akreditovanje novinara i fotoreportera koji će pratiti utakmice kluba na stadionu u Zaplanjskoj ulici tokom sezone 2020/2021.

Potrebe vaših redakcija možete poslati na mejl jovan.simic@fkvozdovac.rs uz podatke osoba koje se akredituju.

Zbog epidemije Koronavirusa i vanrednih mera koje se sprovode na celoj teritoriji Republike Srbije posebna pravila važiće i na stadionu Voždovca za predstavnike medija.

– ORGANIZOVAN JE POSEBAN NAMENSKI ULAZ ZA PREDSTAVNIKE MEDIJA – Shodno odluci da klub domaćin mora organizovati poseban namenski ulaz za predstavnike medija koji je odvojen od ulaza za igrače i predstavnike klubova, FK Voždovac će jedan odvojeni lift staviti u funkciju prevoza predstavnika medija na peti sprat gde se nalazi prostor za medije.

Takođe, zbog specifičnosti Pres Lože FK Voždovac koja je zatvorena, a samim time i neuslovna za boravak u vreme opasnosti od širenja virusa Korona, svi predstavnici medija koji budu prisustvovali meču moraće da kroz pres Ložu izađu na tribine i tamo zauzmu mesta na bezbednoj udaljenosti od kolega (MINIMUM JEDAN METAR!).

FOTOREPORTERI MOGU SLIKATI PORED TERENA – Fotografi koji se akreditujuza mečeve FK Voždovac mogu slikati sa pozicija pored terena, ali uz obavezno nošenje maski i rukavice i uz držanje distance od kolega i fudbalera minimum 2 metra.

– NAKON MEČA NEĆE BITI ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE! – Shodno odluci, nakon završetka meča neće biti organizovana konferencija za medije. Oba kluba će se potruditi da u što bržem roku svi predstavnici medija dobiju reakcije trenera i izjave nakon završenog meča.

FK Voždovac se još jednom zahvaljuje svim predstavnicima medija za dosadašnje pravovremeno i pravoverno prenošenje informacija koje se tiču kluba i nadamo se da ćemo i u narednoj sezoni sarađivati na obostrano zadovoljstvo.

Vidimo se na „Krovu“!

 

Ostavite komentar