Omladinska škola na pripremama u Termama Čatež

Fudbaleri Omladinske škole Fudbalskog kluba Voždovac, u nedelju 1. marta 2015. godine, u 7 ujutru otišli su na zimske pripreme u Sloveniju.

Terme Čatež ove godine preuzeo je ulogu domaćina za 113 fudbalera našeg kluba, koji su krenuli da se pripreme za predstojeća takmičenja u sezoni 2014/2015. Naši mladi fudbaleri smešteni su u apartmanima Terme Čatež, koji poseduju kako odlične apartmane, tako i vrhunske uslove za trening i relaksaciju fudbalera. Inače, Terme Čatež iz godine u godinu postaje sve popularnija destinacija kada su u pitanju pripreme fudbalera, pa tako će najverovatnije biti domaćin priprema i seniorskog tima Fudbalskog kluba Voždovac u narednom periodu.

 naselje2 slika2

smestaj  relaksacija

Selekcije koje su otišle na pripreme su mlađi pioniri(2001), pioniri(2000), mlađi kadeti(1999), kadeti(1998) i omladinci(1997/1996), i njihovi treneri: Vladimir Kovačević, Srđan Kovačević, Goran Dragović, Dejan Ristić i Ljubiša Ivić. Fudbaleri su zadovoljni uslovima na priprema,  a kako su nam preneli treneri svako od njih daje maksimum svojih mogućnosti na terenu kako bi se što bolje pripremio. Svaka selekcija imaće bar dve kontrolne utakmice u Sloveniji, gde će moći da se odmeri sa svojim vršnjacima iz drugih zemalja. Rezultati dosadašnjih utakmica na pripremama u Sloveniji:

(omladinci) FK Voždovac – Krka 1:2

(omladinci) FK Voždovac – Kraško 1:1

(kadeti) FK Voždovac – Krka 1:2

(kadeti) FK Voždovac – Kraško 2:3

(pioniri) FK Voždovac – Krka 2:1

(pioniri) FK Voždovac – Kraško 1:1

(mlađi pioniri) FK Voždovac – Krka 5:1

(mlađi pioniri) FK Voždovac – Kraško 5:1

Oni vredno treniraju, posle treninga se druže i odmaraju, a nama ostaje da čekamo da se vrate i uživamo u njihovim utakmicama koje slede.

Ostavite komentar