Омладинска лига Србије: Вождовац – Црвена звезда 1:0

У 8. колу Омладинске лиге Србије Вождовац је на свом терену победио градског ривала Црвену звезду. Дерби је привукао доста пажње и велики број гледалаца.

Млади Змајеви су заслужено славили, а резултат је могао бити и убедлјивији, али победи се у зубе не гледа, ако се узме у обзир да су и гости имали своје прилике.

И овај пут подршку младим надама су пружили највише руководство клуба и комплетан стручни стаб првог тима уз директора и секретара омладинске школе.

Први део сусрета је припао Вождовцу који је имао више лопту у поседу и зрелије шансе, али на кон једног лепог паса Видаковића, хитроноги Милан Јовановић је успео да побегне одбрани гостију и рутински затресе мрежу и крунише теренску надмоћ. Гости су такође имали своје прилике у првом делу, али Дамјановић је одлично дириговао одбраном, а на голу је био сигуран Чарапић.

Други део је пренео тежиште игре на половину Змајева, али гости нису били опасни по гол Вождовца, а све ударце које су упутили ка нашем голу били су лак плен за голмана Чарапића.

 

Оставите коментар