Omladinska liga Srbije: Voždovac – Crvena zvezda 1:0

18/09/2016Uncategorized, VESTI

U 8. kolu Omladinske lige Srbije Voždovac je na svom terenu pobedio gradskog rivala Crvenu zvezdu. Derbi je privukao dosta pažnje i veliki broj gledalaca.

Mladi Zmajevi su zasluženo slavili, a rezultat je mogao biti i ubedljiviji, ali pobedi se u zube ne gleda, ako se uzme u obzir da su i gosti imali svoje prilike.

I ovaj put podršku mladim nadama su pružili najviše rukovodstvo kluba i kompletan stručni stab prvog tima uz direktora i sekretara omladinske škole.

Prvi deo susreta je pripao Voždovcu koji je imao više loptu u posedu i zrelije šanse, ali na kon jednog lepog pasa Vidakovića, hitronogi Milan Jovanović je uspeo da pobegne odbrani gostiju i rutinski zatrese mrežu i kruniše terensku nadmoć. Gosti su takođe imali svoje prilike u prvom delu, ali Damjanović je odlično dirigovao odbranom, a na golu je bio siguran Čarapić.

Drugi deo je preneo težište igre na polovinu Zmajeva, ali gosti nisu bili opasni po gol Voždovca, a sve udarce koje su uputili ka našem golu bili su lak plen za golmana Čarapića.

 

Ostavite komentar